THE PERFECT MATCH za mešano kožo

C.C. PERFECTING PRIMER + PRESSED MINERAL FOUNDATION

1.) C.C. PERFECTING PRIMER

Uravnotežite in izenačite kožo do popolnosti z našo obarvano kremno osnovo CC Perfecting Primer. Ta večnamenska snova pomaga ustvariti na otip in pogled brezhiben videz kože.
Pomaga zabrisati nepopolnosti in prekriti rdečico ali razbarvano kožo in hkrati izenači neeankomeren ten kože in teksturo. Naša formula obogatena s peptidi uspešno kljubuje znakom staranja in zagotavlja gladek, satenasto-mat končni videz, medtem ko se bori proti neželenemu sijočemu videzu kože.

2.) PRESSED MINERAL FOUNDATION

Vzajemno delovanje mineralov in riževega škroba v kompaktnem pudru zagotavlja izjemno prekrivanje in vpijanje izločanja odvečne maščobe. Drobne linije in pore zmehča, zgladi in matira.
Lahko ga nosimo samostojno ali kot popravek podlage v prahu, tekoče podlage ali obarvane kreme. NE VSEBUJE SMUKCA. Embalaža vsebuje ogledalo in sintetično gobico, ki se jo enostavno opere za večkratno uporabo.

Končni videz: mat
Prekrivnost: lahka do srednja

UPORABA: S priloženo gobico nanesite podlago na kritični T predel (čelo, nos, brada). Za lahko prekrivnost uporabite čopič Super Powder Brush, za močno prekrivnost pa uporabite gobico Flocked Sponge.