THE PERFECT MATCH za normalno do suho kožo

MINERAL PRIMER + NATURAL MINERAL LOOSE FOUNDATION

1.) MINERAL PRIMER

Čas je za začetek. Brezbarvna osnovna podlaga pomaga podaljšati obstojnost ličil čez cel dan. Lahka, svilnata formula gladi drobne linije in pore ter ustvarja enakomerno površino za nanos katerekoli podlage. Vsebuje minerale in vitamine, s čimer ščiti kožo pred poškodbami, ki jih povzroča okolje.

UPORABA: S krožnimi gibi nežno nanesite Mineral Primer, ki ste ga predhodno segreli med prsti. Za en nanos je dovolj en sam pritisk izdelka. V kolikor uporabljate tudi dnevne kreme, najprej nanesete dnevno kremo, počakate, da se le-ta dobro vpije in nato nanesete Mineral Primer.

2.) NATURAL MINERAL LOOSE FOUNDATION

S tem fino mletim, razkošnim pudrom v prahu ustvarite naravno in popolno podlago, ki ste si jo vedno želeli. Lahka formula omogoča postopno prekrivanje in mehek sijaj - brez kakršnihkoli bleščic (se ne sveti). Ekskluzivno izdelana embalaža omogoča natančno doziranje. Na voljo širok izbor najbolj naravnih odtenkov. Ne vsebuje smukca, olj in dišav. Ne povzroča aken in ne maši por.

Končni videz: sijoč
Prekrivnost: lahka do močna

UPORABA: Čopič pomočite v podlago in odstranite kar je odveč. Nanašati začnite od zunanjega dela obraza in nežno, s krožnimi gibi, vtirajte puder v kožo proti sredini obraza.