Youngblood sestavine

Youngblood Mineralna kozmetika sestavineYoungblood Mineral Cosmetics uporablja samo najčistejše, prvovrstne minerale. Naši minerali so prečiščeni z lastnim zaščitenim procesom mletja. Kljub temu da veliko mineralnih ličil trdi, da so »fino mleta« ali »trikrat mleta«, vsi procesi mletja niso enaki in ne dosežejo izvrstnih in najboljših končnih rezultatov. In pogosto se zgodi, da lahko takšno mletje privede do nastanka potencialno nevarnih ultra-finih delcev poznanih kot nanodelci.

YOUNGBLOOD Z LASTNIM ZAŠČITENIM POSTOPKOM MLETJA ZAGOTAVLJA, DA V SVOJIH FORMULAH NE UPORABLJA NANODELCEV.

Ko med seboj primerjate različne mineralne kozmetike, bodite pozorni na vsebnost sintetičnih sestavin kot so alkohol, umetne dišave, mineralna olja, smukec ali naftni derivati. Smukec ali magnezijev silikat je polnilo, ki lahko maši pore, izsuši kožo in povzroča razdraženost kože.

Zato Youngblood izdelki ne vsebujejo smukca ali drugih sestavin, ki mašijo pore. Namesto teh uporabljamo rižev škrob kot zdravo alternativo smukcu, različne rastlinske izvlečke in vitamine, s katerimi ustvarjamo naše varne in učinkovite formule. Poleg tega smo ponosni tudi na to, da smo od leta 2008 tudi brez parabenov.

Medtem ko kozmetična industrija še naprej raziskuje prednosti mineralov, Youngblood ostaja prva izbira za zdravo in visoko kakovostno mineralno kozmetiko. Vabimo vas, da naše izdelke primerjate s konkurenčnimi znamkami, prepričani smo, da boste prepoznali višjo kakovost naše mineralne kozmetike.