Zakaj Youngblood?

Mineralna kozmetika Youngblood Mineral CosmeticsBlagovna znamka je bila ustanovljena v Kaliforniji leta 1996, od leta 2010 pa je potrošnikom na voljo tudi v Sloveniji. Uradni zastopnik in distributer blagovne znamke Youngblood Mineral Cosmetics v Sloveniji je podjetje Pronega d.o.o.. Iz leta v leto postaja znamka vedno bolj prepoznavna in priljubljena tudi pri slovenskih uporabnicah in vizažistih.

Youngblood je večkrat nagrajena luksuzna mineralna kozmetika narejena iz naravnih, fino mletih (zemeljskih) mineralov brez uporabe običajno dražečih sestavin (kot so kemikalije, barvila, konzervansi), ki jih vsebujejo običajna ličila. Večina izdelkov Youngblood vsebuje našo ekskluzivno mineralno mešanico malahita, hematita (železna ruda) in minerala cinkita, ki pomaga zaščititi celice in tkivo.  

Prvi izdelki Youngblood so nastali z namenom, da bi pomagali ženskam z izjemno poškodovano kožo  – kot posledica kozmetičnih operacij, laserskih posegov, aknaste kože in rdečice – doseči brezhibno prekrivnost. Formulacije so namreč tako naravne in lahke, da koži dovolijo dihati in se celiti.

Od prvega trenutka, ko boste nanesli mineralno podlago Youngblood, boste zaznali neverjetno svilnat občutek in gladek, naraven videz. Mineralne podlage so čiste in izredno lahke, koži dovolijo dihati in niso komedogena - ne mašijo por in tako tudi ne povzročajo mozoljev. Tudi z najbolj popolno podlago boste zato imeli občutek, kot da sploh niste naličeni. In v primerjavi z ostalimi mineralnimi kozmetikami, Youngblood nikoli ni videti bleščeča, prav nasprotno, zasijali boste z naravnim in zdravim sijajem.

Izdelki Youngblood so narejeni za vse tipe kože in starostne skupine - tudi za ženske z občutljivo ali problematično kožo. Enostavno se jih uporabi, so dolgo obstojni, odlično prenašajo vročino in vlago, ne glede na to, kako aktiven je vaš življenjski slog. Lahko ste v pisarni ali pa v telovadnici, vaš »make up« bo popoln tako kot vi.

Zahvaljujoč svoji predanosti kakovosti ima ta ameriška blagovna znamka veliko zvestih uporabnic po celem svetu, med njimi je tudi veliko znanih svetovnih zvezd (Jessica Alba, Jennifer Aniston, Whoopi Goldberg in Cheryl Fernandez-Versini), urednic lepote in profesionalnih vizažistov.

Vsi izdelki Youngblood so BREZ PARABENOV, BREZ OLJ, BREZ SMUKCA, BREZ UMETNIH DIŠAV TER NE POVZROČAJO KOMEDONOV, AKEN IN OGRCEV.

Youngblood kozmetika je ponosna članica organizacije PETA, njeni izdelki se NIKOLI NE TESTIRAJO NA ŽIVALIH

Youngblood Mineral Cosmetics je zeleno naravnano podjetje. VEČINA EMBALAŽE JE IZDELANA IZ RECIKLIRANIH MATERIALOV, poleg tega se uporablja papir Forest Stewardship Council - FSC certificiran papir s sojinim črnilom (FSC certifikat pove, da je bil osnovni material za predelavo papirja, pridobljen na način trajnostnega, večnamenskega in sonaravnega gospodarjenja).

Ampak ne verjemite nam na besedo. Še danes preizkusite Youngblood in sami boste občutili razliko.

Youngblood Mineral Cosmetics: »Vdahnite koži novo življenje.«